Acasă Social Tânăr fără permis, prins de polițiști după o urmărire pe trei kilometri...

Tânăr fără permis, prins de polițiști după o urmărire pe trei kilometri pe raza comunei Izvoarele Sucevei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul SPR 11 Pojorâta care desfășurau  joi seara, la ora 22:05, activități de control și supraveghere a traficului rutier pe DJ 175, pe teritoriul comunei Izvoarele Sucevei, au fost nevoiți să someze de mai multe ori un tânăr care a refuzat să oprească la semnalul poliției.

Astfel, în cazul unui autoturism  VW Golf care circula dinspre comuna Moldova-Sulița, polițiștii au efecctuat semnal regulamentar de oprire însă șoferul a mimat că oprește, dar a pornit în trombă pentru a scăpa de polițiști.



În acest caz a urmat o urmărire pe o distanță de aproximativ 3 kilometri, pe DJ 175 și pe strada Alexandru Ioan Cuza, din comuna Izvoarele Sucevei, până când mașina a virat brusc la stânga și a intrat în curtea unei locuințe aparținând unei femei. Polițiștii au efectuat somații legale de oprire, însă șoferul a refuzat să coopereze.

Forțele de ordine au pătruns în curte și au efectuat o a treia somație, însă șoferul a încercat să fugă, fiind prins ulterior. După identificarea sa ca fiind un tânăr de 24 de ani, domiciliat în comuna Izvoarele Sucevei, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere.

În urma testelor cu etilotestul și aparatul Drager DrugTest, rezultatele au fost negative pentru orice substanțe. Șoferul este cercetat penal penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Polițiștii au aplicat tânărului amendă în valoare de 3.300 de lei, iar mașina a fost imobilizată, plăcuțele cu numărul de înmatriculare fiind reținute.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version