Dosar penal pentru exercitarea fără drept a unei profesii în cazul unei pensiuni care funcționa deși fusese închisă de ISU Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au deschis un dosar penal pentru exercitarea fără drept a unei profesii în cazul unei pensiuni din Șaru Dornei care funcționa deși fusese închisă de ISU Suceava.

Astfel, în cadrul Planului de acțiune, întocmit la nivelul Poliției municipiului Vatra Dornei, polițiști din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei, împreună cu un lucrător din cadrul C.I.C.E. Vatra Dornei au desfășurat un control la o pensiune turistică situată în comuna Șaru Dornei, care la 02.05.2024, în urma controlului reprezentanților ISU „Bucovina” Suceava, a fost sancționată contravențional și s-a dispus măsura complementară de oprire a funcționării și utilizării spațiului, până la obținerea autorizației de securitate la incendiu.

În urma controlului efectuat s-a constatat că unitatea funcționa, respectiv în bucătărie se desfășurau activități de preparare a produselor alimentare pentru a fi servite în cadrul unei eveniment privat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.


Intră acum și în grupul de