Un copil din Vadu Moldovei s-a ars la mână după ce s-a urcat pe un stâlp pe care este amplasat un transformator electric


Intră acum și în grupul de

Un copil de 14 ani din Vadu Moldovei a ajuns, duminică după amiaza, la UPU Suceava după ce a căzut de pe un stâlp din beton pe care este montat un transformator electric.

FOTO: igj.ro

Potrivit datelor din anchetă, polițiștii S.P.R. 1 Vadu Moldovei au fost sesizați, duminică, în jurul orei 15:00, prin 112 de mama unui băiat de 14 ani din Vadu Moldovei că acesta a căzut de pe un stâlp de electricitate și este ars la o mână.

În urma verificărilor s-a stabilit că duminică în jurul orei 15:00 copilul de 14 ani se afla împreună cu alți copii în centrul localității de domiciliu, unde este amenajat un loc de joacă pentru copii.

La un moment dat, copilul a mers pe o proprietate învecinată locului de joacă și care nu este complet împrejmuită, urcându-se pe un stâlp de beton pe care este amplasat un transformator electric.

 Ajuns la o înălțime de circa 3 m, copilul a atins componentele transformatorului electric, ocazie cu care a suferit arsuri minore la una din mâini și în zona capului, fiind transportat ulterior la Spitalul Județean Suceava de un echipaj de ambulanță solicitat la fața locului

Transformatorul electric avea înscris mesajul de avertizare”Pericol electric”.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” ce va fi soluționat procedural de lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Vadu Moldovei.


Intră acum și în grupul de