Accident cu un rănit în Suceava provocat de un cursant auto care nu a dat prioritate unui autoturism


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită, luni, în municipiul Suceava în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism școală.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni, în jurul orelor 11:10, un bărbat de 55 de ani din orașul Salcea, în calitate de instructor auto, în timp ce efectua ora de pregătire instruire conducere auto, și se deplasa cu autoturismul marca Dacia Logan, condus de elevul de 21 de ani, din comuna Siminicea, pe strada Cernăuți din Suceava, din direcția str. Grigore Alexandru-Ghica către Calea Unirii, când a ajuns la intersecția cu str. Nicolae Labiș, nu a acordat prioritate autoturismului condus de un șofer de 45 ani, din Fântânele, care circula pe str. Nicolae Labiș, din direcția str. Traian Vuia către str. Mircea Șeptilici.

Astfel autoturismul-școală a  intrat în coliziune față/portiera stânga față celălalt autoturism proiectându-l și în scuarul ce desparte sensurile de mers de pe str. Mircea Șeptilici.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 66 de ani din Suceava, pasager pe locul dreapta față, care a fost transportat de ambulanță la Spitalul Județean Suceava, și a fost stabilit următorul diagnostic: traumatism toraco-abdomina – rănit ușor.

În acest caz s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de