Doi răniți la Doroteia după ce un tânăr șofer a depășit neregulamentar un autoturism condus de un alt tânăr și care vira la stânga


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, duminică, într-un accident rutier produs la Doroteia.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică, în jurul orelor 12:50, un tânăr de 19 ani din Vama a condus un autoturism Renault Megane, pe DJ 177A, în localitatea Doroteia, având direcţia de deplasare dinspre Frasin către Stulpicani.

În intersecția cu strada Braniște acesta a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea Autovehiculelor Interzisă”, a unui autoturism Audi A4, condus pe drumul județean de către un tânăr de 20 de ani din Capu Câmpului care a inițiat manevra de viraj spre stânga pentru a pătrunde pe strada Braniște., spre Plutonița, și cu care a intrat în coliziune față-spate.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule și vătămarea corporală ușoară a șoferului din Audi A 4 și a unei tinere de 18 ani din Gura Humorului, pasageră pe scaunul dreapta față în autoturismul marca Audi A4.

Persoanele vătămate au fost transportate cu ambulanța la Compartimentul Primiri Urgențe a Spitalului Orășenesc Gura Humorului, unde, după ce au fost consultate nu au rămas internate.

Conducătorii auto au fost testați rezultatele fiind negative și la consum de alcool și de droguri.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto al Renault Megane care a efectuat menevra de depășire neregulamentară.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de