Șofer al unei firme de distribuție cu sediul în Șcheia a murit în timp ce se afla în zona corpului de birouri al firmei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 de ani din Ilișești, angajat al unei firme de distribuție cu sediul în Șcheia a murit, luni, în timp ce a mers în zona corpului de birouri al firmei.

Potrivit primelor date din anchetă bărbatul de 41 de ani era angajat al unei firme de distribuție cu sediul pe strada Vămii din Șcheia, iar luni, la ora 09.00, fiind în timpul programului de lucru, s-a deplasat în corpul  de birouri al societăţii sus-menţionate, iar când se afla pe hol, i s-a făcut rău, căzând din picioare.

A fost anunțat un echipaj al ambulanței, care a venit la faţa locului, găsindu-l pe bărbat în stare de inconştienţă.

Echipajul de ambulanţă a procedat la aplicarea manevrelor de resuscitare, fără răspuns, ulterior fiind declarat decedat.

Cu ocazia verificărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că bărbatul era angajat pe post de conducător auto.

El era cunoscut în familie ca având probleme cardiace, în ultimul an având tensiune arterială ridicată, însă nu lua tratament şi nu figura în evidenţele medicale cu probleme de sănătate. În cadrul cercetării la faţa locului, nu au fost observate urme de violenţă pe corpul persoanei decedate, iar familia nu are suspiciuni cu privire la decesul acestuia.

În acest caz urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului și a fost deschis dosar penal privind infracțiunile de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.


Intră acum și în grupul de