O femeie din Arbore atacată cu pietre de vecini a ripostat stropindu-i cu furtunul cu apă


Intră acum și în grupul de

Poliția orașelor Milișăuți și Solca a fost sesizată, sâmbătă, prin apel de urgență la 112 de o femeie în vârstă de 45 de ani, din comuna Arbore, cu privire la un conflict izbucnit între ea și vecinii săi.

Conform declarației făcute de apelantă, aceasta se afla în fața locuinței sale, udând iarba, când a observat că vecinul ei, un bărbat de 67 de ani, păștea caprele în apropiere.

Femeia i-a reproșat acestuia că nu ar trebui să pășuneze animalele în acea zonă, moment în care conflictul verbal s-a amplificat. La altercație au intervenit concubina bărbatului, o femeie de 60 de ani și fiul acesteia de 29 de ani.

În timpul conflictului, cei trei vecini au început să arunce cu pietre în direcția apelantei care a ripostat stropindu-i cu apă pentru a se apăra. În urma incidentului, nu a fost solicitată intervenția ambulanței, deoarece nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și niciuna dintre părți nu a solicitat acest lucru.

Polițiștii sosiți la fața locului au aplanat conflictul și i-au informat pe cei implicați despre drepturile lor.

Apelanta a fost sfătuită că poate obține un certificat medico-legal de la SML Suceava și că are dreptul să depună plângere penală în termen de 90 de zile.

În urma incidentului, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.


Intră acum și în grupul de