Judetul Suceava a primit pentru sezonul estival aproape 1.700 de bilete de odihna pentru bugetari. Vezi pentru ce statiuni de pe Litoral sunt biletele de odihna si cine le distribuie


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu a convocat miercuri Comisia de Dialog Social – Subcomisia de învăţământ, în vederea analizării modului de distribuire a biletelor de odihnă alocate judeţului Suceava.

Potrivit analizei, pentru perioada 07.07. – 26.09.2011, judeţului Suceava i s-au alocat 1691 de bilete de odihnă, din care pentru luna iulie 646 de bilete.

Din acestea, 536 de bilete au fost distribuite confederaţiilor sindicale, iar 110 bilete sunt la dispoziţia Casei Judeţene de Pensii Suceava, pentru potenţialii beneficiari din sindicate neafiliate sau care la nivelul instituţiilor respective nu sunt constituiţi în sindicate.

Biletele de odihnă se repartizează între confederaţiile sindicale, în funcţie de numărul de membri, urmând ca acestea să le distribuie sindicatelor afiliate, urmând să fie la dispoziţia membrilor de sindicat.

Pentru sezonul estival, biletele de odihnă puse la dispoziţia bugetarilor sunt atât în staţiunile de la malul mării Saturn, Venus, Neptun, Mamaia, cât şi în cele din zona de munte Olăneşti, Căciulata şi Vatra Dornei. Sejururile puse la dispoziţia bugetarilor includ şase nopţi de cazare cu pensiune completă.

Prefectul Sorin Arcadie Popescu a precizat că menţinerea unui dialog permanent şi transparent între Casa Judeţeană de Pensii Suceava şi reprezentanţii confederaţiilor sindicale din judeţ, privind gestionarea biletelor de odihnă disponibile, va conduce la facilitarea accesului oricărei persoane interesate la obţinerea unui bilet de odihnă, în condiţiile legii şi în limita alocaţiilor judeţene.


Intră acum și în grupul de