Un bărbat din Siret a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc de locuințe


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Siret a murit luni după amiaza după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc de locuințe, el fiind găsit de soția sa ieșit în parcul din apropierea blocului.

Potrivit primelor date din anchetă, bărbatul locuia împreună cu soția sa într-un bloc pe str. Margareta Mușata, din Siret, iar luni în jurul orei 16:30 soția bărbatului a ieșit din apartament, deplasându-se în parcul din proximitatea blocului, iar bărbatul a rămas singur în incinta apartamentului.

După aproximativ 20 de minute, femeia a auzit o bufnitură în apropierea blocului, iar când s-a deplasat în acel loc, respectiv în fața Centrului Cultural Siret l-a văzut pe soțul ei căzut pe sol, acesta prezentând semne vitale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de ambulanță Siret, bărbatul fiind transportat la Spitalul din Siret unde din cauza leziunilor grave suferite a decedat.

Din discuțiile avute cu soția acestuia a reieșit faptul că bărbatul figura în evidențe cu mai multe afecțiuni medicale grave care îi afectau inclusiv mobilitatea.

Acesta obișnuia de regulă să stea la fereastra de unde a căzut, soția acestuia spunând că de multe ori soțul său se apleca peste pervazul exterior cu intenția de a vedea ce persoane trec pe trotuar.

 În acest caz s-a dispus efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei morții.


Intră acum și în grupul de