Polițiștii din Forăști vor ancheta un accident produs într-o localitate din Marea Britanie în care fost implicată o femeie din Roșiori


Intră acum și în grupul de

Un accident produs în 11 iunie în localitatea britanică Rushden-Northamptonshire în urma căruia o femeie din Roșiori a suferit răni în zona lombară va fi cercetat de polițiștii din Forăști.

Lucrătorii Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați, vineri seara, de ofițerul de serviciu că la CPU al Spitalului Municipal Fălticeni, s-a prezentat o femeie care a declarat că a fost victima unui accident rutier în Anglia.

Femeia locuiește efectiv pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii, iar la data de 11.06.2024, în jurul orei 13.00, în timp ce conducea autoturismul marca ALFA ROMEO, în localitatea Rushden-Northamptonshire a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, ce a fost soluționat amiabil.

Ulterior, femeia a revenit la domiciliul său din satul Roșiori,din comuna Forăști, iar vineri  în jururl orelor 18:30, s-a prezentat la Spitalul Municipal Fălticeni acuzând durerei în zona lombară.

În acest caz s-a luat legătura cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care a opinat deschiderea unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, care va fi soluționat procedural de lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Forăști.


Intră acum și în grupul de