Detaliile accidentului de la Crucea: Din cauza vitezei șoferul a plonjat cu mașina în râul Bistrița de la o înălțime de șapte metri


Intră acum și în grupul de

Poliția Vatra Dornei a fost sesizată, sâmbătă dimineața, prin 112 că pe  D.N. 17 B în comuna Crucea, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă și o mașină răsturnată.

Potrivit anchetei, un tânăr de 26 de ani din Panaci a condus un autoturism Skoda Fabia pe DN 17 B în comuna Crucea , din direcția Vatra Dornei spre Broșteni.

În momentul în care a ajuns într-o curbă periculoasă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe sensul opus de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în albia râului Bistrița, la o diferență de nivel de aproximativ 7 metri.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, acesta a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la C.P.U Vatra Dornei pentru acordarea de îngrijiri medicale, ocazie cu care i s-a stabilit următorul diagnostic: traumatism coloană lombară și gambă dreaptă.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de  negativ  și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de