Un bărbat din Stulpicani a reclamat că i s-au furat banii de la saltea


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Stulpicani a reclamat, miercuri, că i-au fost furați banii ținuți la saltea.

Potrivit datelor din anchetă, bărbatul a sesizat, miercuri, la ora 12:52, prin 112 că  persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani din locuință.

Reclamantul locuiește singur într-o locuință din Stuplicani, iar marți seara, în jurul orelor 22:00, acesta a ajuns la domiciliu de la un magazin de pe raza comunei Stulpicani unde a consumat băuturi alcoolice, fiind însoțit și de un alt bărbat pe care îl stie din vedere și cu care a consumat împreună alcool.

Bărbatul a reclamat că cel cu care a consumat alcool i-ar fi sustras de sub o saltea, suma de 400 lei și un stick aflat într-o boxă.

Reclamantul nu a putut oferi detalii cu privire la identitatea persoanei în cauză din cauza stării avansate de ebrietate.

În acest caz cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliției Orașului Frasin, pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cauză întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se dispune măsurile procedurale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.       


Intră acum și în grupul de