De la 1 august, Serviciul de Pasapoarte Suceava isi prelungeste programul de lucru


Intră acum și în grupul de

Începând cu 1 august şi până pe 2 septembrie 2011, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple (SPCEEPS) Suceava îşi va prelungi programul de lucru până la orele 20.00. Potrivit şefului serviciului, comisar-şef Angela Cleopatra Irimia, măsura va fi luată pentru evitarea aglomeraţiei specifice lunii august şi soluţionarea cu operativitate a cererilor de eliberare a documentelor de călătorie, fiind valabilă numai pentru depunerea documentelor şi preluarea imaginilor, eliberarea documentelor făcându-se după programul de lucru anterior, respectiv de luni până vineri între orele 08.30-16.30, iar miercurea în intervalul orar 8.30-18.30.

Totodată, la nivelul serviciului şi cu aprobarea conducerii Instituţiei Prefectului, s-au mai stabilit următoarele măsuri: soluţionarea cererilor de eliberare a paşaportului temporar în ziua următoare şi nu în aceeaşi zi, datorită numărului crescut de solicitări pentru acest tip de document, continuarea, în paralel, cu programările de la sediul serviciului şi a programărilor on-line, pe Internet, constituirea unui registru pentru programarea cetăţenilor care se prezintă la sediul serviciului şi ale căror solicitări nu pot fi onorate în aceeaşi zi.

“Facem apel la solicitanţi ca documentele prezentate pentru depunerea cererilor să fie în bună stare şi în termen de valabilitate. Cele deteriorate, cu modificări în conţinut, cu ştersături sunt nule de drept, potrivit legislaţiei în vigoare”, mai atrage atenţia şeful SPCEEPS Suceava.


Intră acum și în grupul de