Locul I la faza nationala a Concursului „Democratie şi toleranta” pentru elevii suceveni. Afla aici componenta echipajului participant


Intră acum și în grupul de

La faza naţională a Concursului Naţional „Democraţie şi toleranţă”, care s-a desfăşurat în perioada 25-28 iulie la Buzău, echipajul care a reprezentat Suceava s-a clasat pe locul I, informează într-un comunicat de presă, Laura Hacman, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava.

Potrivit documentului citat, echipajul care a obţinut locul I a fost format din: Victor Cobuz (proba practică), elev în clasa a VIII-a la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 4 „Regina Elisabeta” Rădăuţi, Teodora Prutean (proba teoretică), elevă în clasa a VII-a, la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 4 „Regina Elisabeta” Rădăuţi, ambii îndrumaţi de prof. Marcela Ţugulea, alături de Alexandra Moroşan (proba artistică), elevă în clasa a III-a, la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 4 „Regina Elisabeta” Rădăuţi, îndrumată de prof. Mihaela Cîrdei şi de Adrian Grosu.

Concursul a avut loc în premieră la Buzău şi a fost adresat profesorilor de cultură civică şi elevilor pregătiţi de aceştia. Aflat la a XVII-a ediţie, concursul a adus la Buzău reprezentanţi din 33 de judeţe ale ţării.

Pe parcursul perioadei 25-28 iulie, elevii, profesorii însoţitori şi membrii Comisiei Centrale, al cărei preşedinte este conf. univ. dr. Vasile Timiş, secretar de stat în Ministerul Culturii, au participat şi la alte activităţi ce au avut ca scop punerea în valoare a obiectivelor de interes local de acolo.

Concursul Naţional „Democraţie şi toleranţă” este înscris în calendarul de activităţi al Ministerului Educaţiei, alături de olimpiadele naţionale, fiind finanţat de ministerul de resort şi primind sprijinul Consiliului Local.


Intră acum și în grupul de