Opt elevi si studenti suceveni talentati, dusi in tabara la Mamaia de Asociatia „EUROACTIV”


Intră acum și în grupul de

Asociaţia „EUROACTIV” Suceava a organizat, în perioada 23-31 august 2011, o tabără de socializare şi de creaţie în staţiunea Mamaia – Constanţa, pentru un grup de elevi şi studenţi talentaţi proveniţi din localităţile Plopeni, Văratec, Fălticeni, Zamostea şi din Suceava, informează într-un comunicat de presă Cosmin Emanuel Sposob, unul dintre coordonatorii taberei.

Potrivit acestuia, participanţii taberei au avut prilejul să beneficieze de intrări la Aqua Magic, Delfinariu şi Păsări Exotice din Mamaia – Constanţa, şi de o plimbare cu Telecondola. De această tabără sau bucurat un număr de 8 elevi şi studenţi membri ai Asociaţiei „EUROACTIV” – Suceava.

“Elevii s-au bucurat de zilele însorite şi de apa caldă a litoralului Mării Negre. Pe această cale, dorim să mulţumim sponsorilor şi colaboratorilor care au făcut posibilă organizarea acestei tabere: S.C. Betty Ice din Suceava care au asigurat îngheţată, Grupul de firme Orizont care ne-a sprijinit de fiecare dată cu dulciuri şi sucuri pentru beneficiarii taberei, S.C. Bucovina S.A., Regia Autonomă de Transport în comun – Constanţa care ne-a asigurat accesul la transportul în comun zi de zi, Universitatea Ovidius din Constanţa care ne-a sprijinit cu, cazarea gratuită pentru organizarea taberei, S.C. Aqualand – Constanţa ce ne-a permis accesul gratuit în parcul Aqua Magic din Mamaia, Selgros – Suceava – care a sprijinit cu pacheţele de mâncare pentru drumul spre tabără al copiilor, dl. Mihai Miheţiu – directorul Direcţiei Silvice – Suceava şi d-na Narcisa Daniela Ştefănescu – vicepreşedinta asociaţiei „EUROACTIV”, care ne-a sprijinit financiar pentru organizarea acestei tabere.

Cosmin Sposob mai precizează că elevii care au beneficiat de această tabără şi-au suportat cheltuielile de masă şi transport, cazarea fiind asigurată de Universitatea „OVIDIUS” – Constanţa.

“Întreaga tabără s-a ridicat la suma de 4.050 lei, sumă provenită din contribuţia elevilor şi studenţilor care au beneficiat de această tabără. Tabăra a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc – preşedintele Asociaţiei EUROACTIV şi de voluntarii Florin Burlacu – student, Cosmin Emanuel Sposob – membru în Consiliul Director şi de Gabriel Tiberiu Sposob – elev la LPS Suceava”, se mai arată în comunicatul semnat de unul dintre coordonatorii taberei.


Intră acum și în grupul de