La Suceava, BAC-ul de toamna se incheie cu inca un candidat eliminat pentru frauda. Afla aici cati elevi suceveni au lipsit de la ultima proba a examenului national


Intră acum și în grupul de

Odată cu susţinerea ultimei probe a examenului de Bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2011, la Suceava s-a mai înregistrat un caz fraudă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, insp. Laura Hacman, este vorba despre un elev care susţinea proba scrisă la alegere a profilului şi specializării în centrul de examinare organizat la Colegiul Tehnic “Petru Muşat” din municipiul Suceava şi care a fost depistat având asupra sa aparatură electronică.

Acesta este al şaptelea candidat al acestei sesiuni de bacalaureat care a fost eliminat din examen din cauză că a fraudat sau a încercat să fraudeze una dintre probele scrise. Amintim că la prima probă scrisă a BAC-ului de toamnă au fost eliminaţi 5 elevi suceveni, iar la a doua testare scrisă din cadrul examenului naţional, un candidat.

Hacman a mai informat că din cei 1.064 de candidaţi suceveni înscrişi, 266 nu s-au prezentat la ultima probă a examenului de Bacalaureat.

Duminică, 4 septembrie, vor fi afişate rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat şi vor putea fi depuse eventualele contestaţii.

Rezolvarea contestaţiilor se va face în zilele de 5 – 6 septembrie, iar afişarea rezultatelor acestor contestaţii se va face pe data de 7 septembrie.

Precizăm că lucrărilor candidaţilor suceveni vor fi corectate într-un singur centru de evaluare, respectiv la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 din Suceava.


Intră acum și în grupul de