Acasă Social Directori noi in 13 unitati scolare din judetul Suceava

Directori noi in 13 unitati scolare din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

13 unităţi de învăţământ din judeţul Suceava vor avea conduceri noi începând cu anul şcolar 2011-2012, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, Petru Carcalete.

Acesta a prezentat situaţia posturilor de conducere vacante la începutul anului şcolar 2010-2011, precizând că la data de 1 septembrie, la nivelul judeţului Suceava, au fost înregistrate 220 de posturi de conducere vacante. Carcalete a justificat numărul mare de posturi menţionând că de trei ani de zile nu a mai fost dat niciun concurs pentru directori, acesta fiind blocat iniţial de fostul ministru al Învăţământului, Ecaterina Andronescu.



„Din cele 220 de posturi, 163 reprezintă posturi de directori primi, 27 sunt posturi de directori de nivel liceal, 118 de directori de nivel gimnazial. La grupurile şcolare şi cluburile sportive sunt 18 posturi de directori, respectiv 57 de directori adjuncţi. Pentru toate posturile vacante au fost emise decizii de numire pe funcţii de conducere prin detaşarea în interesul învăţământului, valabile până la sfârşitul anului şcolar”, a declarat Petru Carcalete.

Potrivit şefului IŞJ Suceava, au fost numiţi 10 noi directori, alături de 4 directori adjuncţi, în urma pensionării titularilor de pe acele posturi, sau în urma transferului în alte unităţi şcolare.

Directori şi directori adjuncţi au fost numiţi în următoarele unităţi şcolare sucevene: Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” (director adjunct), Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc (director, respectiv directorul adjunct), Colegiul Silvic Bucovina Câmpulung Moldovenesc (director), Grupul Şcolar Nr.1 Câmpulung Moldovenesc (director adjunct), Şcoala Arbore (director), Şcoala Nr.3 Baia (director), Şcoala Boroaia (director), Şcoala Breaza (director), Şcoala Cârlibaba (director), Şcoala Şcheia (director), Şcoala Vama (director), Grupul Şcolar Vicovu de Sus (director adjunct) şi la Grădiniţa din Obcine (director).


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version