Acasă Social Parlamentarii Ioan Balan si Orest Onofrei vor dota cu 10 calculatoare laboratorul...

Parlamentarii Ioan Balan si Orest Onofrei vor dota cu 10 calculatoare laboratorul de informatica ce va fi inaugurat la Scoala din Adancata (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, şi senatorul PDL de Suceava, Orest Onofrei, au anunţat că intenţionează să inaugureze, în foarte scurt timp, un laborator de informatică în cadrul Şcolii din comuna Adâncata pe care să îl doteze prin forţe proprii.

Cei doi parlamentari suceveni au declarat, cu ocazia inaugurării laboratorului de informatică din Şcoala din comuna Ipoteşti, la care a participat ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, că doresc să facă şi ei un gest asemănător pentru şcoala din Adâncata şi copii de acolo.



„Aveam în plan de mai multă vreme ca împreună cu senatorul Orest Onofrei să ajutăm şcolile din zona Suceava. Nu vă ascund faptul că vom mai avea un asemenea moment şi la Şcoala din Adâncata, unde vom dota cu forţe proprii un laborator de informatică, cu 10 calculatoare”, a explicat deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan.

Ministrul Valerian Vreme a fost prezent la Ipoteşti, unde laboratorul de informatică din şcoală a fost dotat cu cinci computere şi cinci laptopuri cu softurile aferente.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version