Acasă Social 3.900 de boboci au inceput facultatea la Suceava

3.900 de boboci au inceput facultatea la Suceava


Intră acum și în grupul de

Circa 12.000 de studenţi ai Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava au început de luni, 3 octombrie, noul an universitar 2011-2012, 3.883 dintre aceştia fiind boboci. Cei mai tineri dintre studenţi s-au înghesuit încă de dimineaţă în aula corpului A, acolo unde s-au văzut cu rectorul universităţii sucevene, Adrian Graur. Astfel, la ora 10.00 holul corpului E era împânzit de sute de studenţi, unii aflaţi pentru a doua oară în incinta USV, după înscrierea la facultate, şi căutându-şi dezorientaţi colegii de an.

Dichisite, mai mult sau mai puţin asortate, dar cu siguranţă exagerat de parfumate, studentele sucevene au făcut o adevărată paradă a modei, etalându-şi cele mai noi ţinute vestimentare. După ce au asistat totuşi la festivitatea de deschidere aferentă fiecărei facultăţi, tinerii s-au retras şi au umplut restaurantele şi cafenelele situate în apropierea instituţiei de învăţământ superior.



Primul semestru al anului universitar 2011-2012, care a început luni, va continua până în data de 29 ianuarie 2012, cu o pauză de trei săptămâni datorată sărbătorilor de iarnă, stabilită în perioada 19 decembrie-8 ianuarie 2012.

Prima sesiune a anului universitar, cea din iarnă, se va întinde pe durata a trei săptămâni, în intervalul 30 ianuarie-29 februarie. Va urma apoi vacanţa de primăvară de o săptămână, după care, la data de 27 februarie va debuta semestrul doi, care se va încheia în data de 10 iunie (din care o săptămână va fi alocată vacanţei de Paşte). Sesiunea de vară se va desfăşură în perioada 11 iunie-1 iulie 2012.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version