350 de participanti si doar o singura persoana angajata pe loc, la „Targul de joburi” de la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Peste 350 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă din Suceava au participat miercuri, la „Târgul de joburi” care a fost găzduit de Casa de Cultură din municipiu, doar unul dintre aceştia fiind angajat pe loc.

„Am reunit, astăzi, la Suceava 25 de angajatori, atât din municipiu, cât şi din Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Roman, care au venit cu peste 100 de locuri de muncă disponibile, pentru: contabili, agenţi de asigurări, agenţi de turism, şoferi, precum şi pentru domeniile confecţii şi servicii (hotele-restaurante)”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Diana Gorun, reprezentant Media ONE.

Potrivit aceleiaşi surse, a existat o singură angajare pe loc, în domeniul confecţii, în medie fiind selectaţi câte 5-6 potenţiali angajaţi pentru fiecare angajator.

Precizăm că acest „Târg de joburi” a fost organizat în cadrul proiectului european „Săptămâna egalităţii de şanse”, de către Agenţia Media ONE din Bucureşti, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale.

Până în prezent proiectul a fost promovat la Timişoara, Buzău şi Suceava, urmând ca săptămâna viitoare să se desfăşoare şi la Ploieşti, iar după sărbători, la Cluj, Târgu Jiu, Bucureşti şi Sibiu.


Intră acum și în grupul de