88 de cadre didactice din invatamantul prescolar sucevean au fost premiate pentru performantele din anul scolar 2010-2011 (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 9 “Prichindel” din Burdujeni a fost marţi gazda festivităţii de premiere a 88 de cadre didactice sucevene din învăţământul preşcolar, în urma performanţelor şcolare obţinute de copiii pe care i-au îndrumat, în anul şcolar 2010-2011.

La eveniment au participat reprezentanţi ai celor 31 de instituţii de învăţământ preşcolar din judeţul Suceava, cadre didactice educatoare care au pregătit formaţiile de dans ce au obţinut Premiul I la Festivalul-concurs “Voinicelul”, etapa natională, precum şi cadre didactice care au îndrumat copiii ce au câştigat Premiul de excelenţă şi Premiul I la Concursul de creaţie artistică “Penelul fermecat”, etapa naţională.

Prezent la festivitatea de premiere, inspectorul general adjunct Cristian Cuciureanu a felicitat atât cadrele didactice, cât şi pe micuţii care au făcut performanţă. “Din experienţa mea ca şi părinte ştiu ce muncă grea depuneţi la grupele de copii, ştiu cât de gălăgioşi şi cât de furtunoşi sunt cei mici. Pentru asta aveţi parte de toată consideraţia din partea mea. Mulţumim, de asemenea, Consiliului Judeţean Suceava pentru că a asigurat susţinerea financiară pentru cadourile dăruite astăzi copiilor din învăţământul preşcolar din judeţul Suceava”, a apreciat Cristian Cuciureanu.

Precizăm că fiecare educatoare a primit pentru grupa sa câte un pachet ce conţinea mai multe tipuri de jocuri, menite să contribuie la creativitatea şi la dezvoltarea imaginaţiei celor mici. Pe lângă acestea au fost oferite şi diplome pentru cadrele didactice şi unităţile de învăţământ premiate.

Evenimentul a fost moderat de inspectorul sucevean şcolar, Daniela Răileanu.


Intră acum și în grupul de