69 de locuri de munca vacante pentru somerii suceveni in Germania si Norvegia


Intră acum și în grupul de

În timp ce numărul locurilor de muncă vacante la nivelul judeţului Suceava este în scădere, cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate au o paletă mai variată de oferte, având posibilitatea de a ocupa unul din cele 69 de posturi libere oferite în Germania şi Norvegia.

Locurile de muncă vacante în străinătate figurează pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, care semnalează un număr de 35 de job-uri pentru calificarea inginer de proiectare (în Germania), 34 de locuri de muncă pentru calificarea lucrător CNC (metal sau plastic) – frezor/ strungar/şlefuitor/programator (în Germania), respectiv un post de electrician în Norvegia.

Potrivit aceleiaşi surse, viitorul angajat va semna un contract permanent pentru job-urile oferite în Germania, respectiv un contract pentru o perioadă nedeterminată pentru Norvegia.

Pe site-ul AJOFM Suceava se arată că pentru ocuparea unuia din cele 69 de locuri de muncă este necesară cunoaşterea unei limbi străine, cu precădere a limbii germane. Salariile variază între 3.200 şi 4.500 euro brut/lună, respectiv între 2.200 şi 2.800 brut/ lună pentru posturile oferite în Germania.

Cei care doresc să aplice pentru unul din aceste job-uri au timp să o facă până la data de 12 martie 2012 pentru Germania, respectiv până la data de 16 ianuarie 2011 pentru Austria.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul AJOFM Suceava, consultând site-ul instituţiei, sau telefonic, la numărul – 0230/523.279, int.104.


Intră acum și în grupul de