20 de posturi pentru drujbisti in Austria, valabile pana la finalul lunii februarie. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava semnalează existenţa pe piaţa muncii a 20 de posturi vacante în Austria, pentru calificare drujbist, job remunerat lunar cu suma de 1.300 euro (net).

Potrivit site-ului AJOFM Suceava, firma angajatoare se numeşte Men For Tress GmbH şi activează în localitatea Waldhausen. Responsabilităţile la locul de muncă, ca drujbist, implică tăierea şi întreţinerea copacilor în păduri şi împrejurimi, una dintre condiţiile esenţiale la angajare fiind experienţa de cel puţin un an, în ceea ce priveşte manipularea drujbei. Cei care doresc să aplice pentru un astfel de job trebuie să deţină obligatoriu cunoştinţe de limba germană, nivel mediu sau avansat.

În cazul celor 20 de locuri de muncă vacante, viitorul angajat va semna un contract pe o perioadă de 6 luni, cu posibilitate de prelungire, cu precizarea că firma doreşte o colaborare de lungă durată.

Termenul limită pentru aplicarea CV-ului este 1 martie 2012.

Detalii suplimentare pot fi obţinute de pe site-ul instituţiei sucevene – www.suceava.anofm.ro, sau telefonic, la numerele de telefon: 0257/254.129, respective 0257/211.230


Intră acum și în grupul de