Etapa Nationala a Olimpiadei de „Tehnologii – Fabricarea produselor din lemn” va fi gazduita de Colegiul Tehnic „Petru Musat” din Suceava

Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava va fi, în perioada 1-5 aprilie 2012, gazda etapei naţionale a Olimpiadei pentru domeniul „Tehnologii – Fabricarea produselor din lemn”, a informat adjunctul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, Vasile Monacu, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc marţi.

Potrivit acestuia, cazarea elevilor participanţi şi a profesorilor însoţitori se va face la Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” din Suceava.

“Duminică, 1 aprilie 2012 va avea loc sosirea și cazarea elevilor, profesorilor însoțitori şi a mebrilor Comisiei Centrale. Începând cu ora 13.00 va avea loc şedința tehnică a Comisiei Centrale de organizare și evaluare, la Colegiul Tehnic << Petru Mușat >> din Suceava, urmând ca la ora 16.00, să se desfăşoare festivitatea de deschidere a olimpiadei. Luni, 2 aprilie, de la ora 09.00 va avea loc desfășurarea probei scrise, iar marți, 3 aprilie va fi iniţiată o excursie ce propune vizitarea unor obiective turistice din județul Suceava. Miercuri, 4 aprilie 2012, de la ora 09.00 se va desfășura proba practică, la acelaşi colegiu sucevean, iar joi, 5 aprilie 2012, de la ora 10.00 va avea loc festivitatea de premiere, urmată de plecarea participanţilor”, a arătat Monacu.

Echipajele participante, care reunesc 38 de elevi, 21 de profesori însoţitori şi 15 membri ai Comisiei Centrale, provin din 21 de judeţe ale României.