14 pacienti suceveni diagnosticati cu meningita acuta virala au fost externati. Vezi aici la cat a ajuns numarul imbolnavirilor


Intră acum și în grupul de

Un număr de 14 pacienţi, dintre care 13 copii şi o educatoare, diagnosticaţi cu meningită acută virală au fost externaţi la Suceava, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii DSP Suceava.

Potrivit acestora, luni, 18 iunie 2012, situaţia îmbolnăvirilor cu meningită acută virală totaliza un număr de 47 de cazuri, dintre care 36 cu domiciliul în Suceava, 3 în comuna Serbăuţi, 2 în comuna Doroteia, 2 la Corocăieşti şi câte unul în Plutoniţa, Mălini, Berchişeşti şi Moldoviţa.

Din cele 47 de cazuri, 44 s-au înregistrat în unităţi de învăţământ din judeţul Suceava, iar alte trei cazuri sunt reprezentate de doi sugari şi un adult (20 ani) din Şerbăuţi, raportaţi şi în zilele precedente.

“Sunt în curs de efectuare operaţiuni de dezinfecţie la Şcoala Moldoviţa, iar o echipă de la DSP Suceava s-a deplasat la Grădiniţa Corocăieşti”, mai precizează reprezentanţii DSP Suceava.


Intră acum și în grupul de