Acasă Social CJ Suceava alocă fonduri pentru cofinanţarea modernizării DJ 175 Pojorâta-Izvoarele Sucevei finanţat...

CJ Suceava alocă fonduri pentru cofinanţarea modernizării DJ 175 Pojorâta-Izvoarele Sucevei finanţat prin proiect european


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean Suceava va discuta, luni, în şedinţă, modificarea unei hotătâri a instituţiei, din 2009, pentru aprobarea cofinanţării unor proiecte finanţate prin Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova.

Potrivit proiectului de hotărâre suspus aprobării CJ, urmează să fie aprobate toate costurile neeligibile prevăzute în proiectul de modernizare a DJ 175 Pojorâta-Izvoarele Sucevei în sumă de 37.187 euro.



Totodată, urmează să se aprobe şi plata TVA în valoare de 627.124,09 euro, dar şi suportarea cheltuielilor conexe efectuate pe parcursul implementării proiectului.

Drumul modernizat face legătura directă cu punctul de trecere a frontierei Izvoarele Sucevei-Sepit precum şi între DN 17 şi localităţile sucevene de la frontiera cu Ucraina.

Proiectul este în valoare totală de 2,607 milioane de euro, din care contribuţia UE şi a Guvernului României este de 2,343 milioane de euro, reprezentând 89,9 la sută din valoarea investiţiei.

Specialiştii secretariatului tehnic al Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava au transmis însă CJ Suceava că pe lângă cofinanţarea de 10,1 la sută, va trebui să finanţeze şi plata TVA în sumă totală de 627.124,09 euro.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version