Deschidere inedita a noului an universitar, la Suceava. Afla aici ce se pregateste pentru studentii suceveni


Intră acum și în grupul de

Deschiderea noului an universitar care va avea loc în data de 1 octombrie, la Suceava, va fi de această dată una spectaculoasă, arată reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior, pe platforma radio.usv.ro

Potrivit aceleiaţi surse, conducerea Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava pregătește un spectactol deosebit pentru data de 1 octombrie.

“Vedeta serii va fi Smiley, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, la nivel național. Prorectorul Universității, Mihai Dimian, a dezvăluit că va fi mai mult decât un concert, dar a făcut și un apel către studenții care doresc să se implice în diferite activități, mai ales că USV îi poate ajuta, chiar și financiar, în măsura în care proiectele sunt fezabile”, informează radio.usv

Cel mai probabil, artistul Andrei Tiberiu Maria, cunoscut după numele de scenă Smiley, va concerta luni, 1 octombrie, începând cu ora 21.00.

Deopotrivă, deschiderea oficială a noului an academic de la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava va avea loc în data de 1 octombrie 2012, de la ora 09:00, în sala Auditorium „Joseph Schmidt” din campusul universitar.


Intră acum și în grupul de