Mai multe infractiuni de violenta, decat de furt, in incinta si in zonele adiacente scolilor din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

În primele şase luni ale anului 2012, în incinta şi în zona unităţilor de învăţământ din judeţul Suceava s-au înregistrat 24 de infracţiuni, din acest total incidenţa cea mai mare având-o infracţiunile de loviri şi alte violenţe, a declarat vineri, inspectorul de poliţie din cadrul IPJ Suceava, Ileana Iacob, în cadrul Reuniunii anuale de management instituţional, eveniment organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Potrivit acesteia, infracţiunile de loviri şi alte violenţe cumulează un total 66,7% din totalul infracţiunilor, urmate de cele de furt.

“Dacă e să ne gândim la Legea 61/1991, în primele şase luni alea anului 2012, au fost aplicate 17 contravenţii, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. Ne referim cu stricteţe la zona adiacentă unităţilor de învăţământ şi la incinta acestor instituţii”, a declarat Ileana Iacob.

Aceasta a evaluat colaborarea dintre Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, ca fiind una dintre cele mai fructuase, un model de bună practică la nivel naţional.


Intră acum și în grupul de