Lituanienii angajeaza ingineri de aeronave si mecanici de aviatie


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava semnalează existenţa unui număr de 40 de locuri de muncă destinate şomerilor, 30 pentru calificarea de inginer aeronave, respectiv 10 pentru mecanici aviaţie, în Lituania.

Potrivit sursei citate, pentru obţinerea unuia din cele 30 de posturi de inginer aerovave, potenţialul angajat trebuie să deţină o experienţă de peste 20 de ani ca furnizor de servicii pentru aeronave MRO, AESA şi cel puţin 3 ani experienţă ca inginer în domeniul aviaţie. O altă condiţie esenţială este ca viitorul angajat să cunoască limba engleză/rusă fluent (scris şi vorbit). Valoarea salariului este între 4.000 şi 5.000 LTL (net/lună).

inginer aeronave

În ceea ce priveşte cele 10 locuri de muncă destinate mecanicilor de aviaţie, potenţialii angajaţi trebuie să aibă, pe lângă cei 20 de ani de experienţă ca furnizor de servicii pentru aeronave MRO, AESA, încă cel puţin un an de experienţă în domeniul mecanic. Este esenţială cunoaşterea limbii engleză/rusă fluent (scris şi vorbit). Salariul este de 2.000-2.500 LTL (net/lună).

Persoanele interesate pot afla detalii direct de la sediul AJOFM Suceava, la numărul de telefon: 0230/523.279, int. 104.


Intră acum și în grupul de