Acasă Social Drumurile care fac legatura dintre Suceava – Siret si Suceava-Gura Humorului au...

Drumurile care fac legatura dintre Suceava – Siret si Suceava-Gura Humorului au fost redeschise.


Intră acum și în grupul de

Circulaţia pe drumurile europene E 85 (DN2) şi E 576 (DN 17) închisă de vineri seara din cauza viscolului şi zăpezii a fost redeschisă sâmbătă după amiaza, utilajele de deszăpezire acţionând pe celelalte trasee, rămase incă nedisponibile.

Prefectul judetului Suceava, Florin Sinescu, a declarat sambtătă dupa amiază că circulaţia pe DN 2 ( E 85) între Suceava şi Siret şi pe DN 17 (E 576) între Suceava şi Păltinoasa, a fost redeschisă, inclusiv pentru traficul greu.



El a precizat că circulaţia TIR-urilor care au fost blocate pe perioada cât drumurile au fost închise pleacă în cursă pe rând pentru a nu se forma o coloană de camioane pe cele două drumuri.

El a mai spus că drumul naţional DN 2 K Milişăuţi-Arbore-Solca mai este blocat într-un singur punct unde intervine un utilaj pentru deszpăzire, iar pe DN 17 A, Rădăuţi-Dorneşti-Ratoş se intervine cu mai multe utilaje pentru a fi redeschis cât mai repede.

Prefectul a precizat că mai sunt blocate încă cinci drumuri judeţene, două dintre acestea urmând să fie deszăpezite în câteva ore.

„Nu sunt localităţi izolate ca urmare a blocării acestor drumuri judeţene”, a mai spus prefectul.

El a mai declarat că s-au remediat mai multe avarii la liniile electrice şi că mai sunt nealimentate, parţial, cinci localităţi, dar că se lucrează pentru remedierea defecţiunilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version