Concursul national „Mesajul meu antidrog” a ajuns la cea de-a X-a editie, la Suceava

afis mesaj antidrog

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava, structură teritorială a Agenţiei Naţionale Antidrog, derulează la nivel local, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Concursul naţional „Mesajul meu antidrog”, ediţia a X-a, cu tema „Colorează-ţi viaţa altfel… fără droguri!”, informează într-un comunicat de presă, Simona Sidoriuc, inspector principal de poliţie.

Potrivit acesteia, scopul concursului este acela de menţinere la un nivel scăzut a consumului de droguri, reducerea cazurilor de noi consumatori în rândul populaţiei din învăţământul preuniversitar (gimnazial şi liceal), constituind un cadru adecvat de manifestare, prin diverse forme, a opiniilor şi atitudinilor elevilor faţă de consumul de droguri, conştientizând astfel efectele negative. Concursul se adresează elevilor din învăţământul preuniversitar şi se desfăşoară în perioada martie-iunie 2013, pe următoarele secţiuni: eseu literar– (în limba română, maghiară, rromani); pagină web; film de scurt metraj, fotografie digitală, spot; arte vizuale; sport.

„Informaţii despre regulamentul concursului se pot obţine prin intermediul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava. De asemenea, lucrările şi fişele de înscriere completate se primesc la sediul C.P.E.C.A. Suceava din Str. Petru Rareş, nr. 5, în incinta Camerei de Conturi Suceava, et. 2, camera 23, sau pot fi trimise pe adresa de e-mail: cpeca.suceava@ana.gov.ro”, se arată în comunicatul de preă.

                                                                                                  

 

loading...