Prima etapa din sezonul gratarelor pierduta de municipalitatea suceveana. Primarul dezinformat de proprii subordonati (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Deschiderea oficială a sezonului gratarelor a fost pierdută de municipalitatea suceveană în faţa locuitorilor care au dorit să iasă la iarbă verde în Zona de agrement situată la marginea oraşului înspre Ipoteşti. Astfel pe data de 1 mai când sucevenii au fost invitaţi să meargă la gratare în spaţiul special organizat pentru astfel de activităţi zona de agrement arăta deplorabil iar despre curăţenia promisă nici nu a putu fi vorba.

În cadrul unei conferinţe de presă primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a ţinut să-şi ceară scuze faţă de suceveni şi să recunoască faptul că a fost dezinformat chiar de subordonaţii din aparatul administrativ.

„Îmi cer scuze în faţa sucevenilor pentru că am fost indus în eroare. Nu am reuşit să amenajăm zona de agrement de la ieşirea din oraş. Chiar eu am participat acolo la o acţiune de curăţenie pe data de 1 mai iar când am ajuns nu era deloc curat sau amenajat spaţiul” a recunoscut Ion Lungu.

Potrivit edilului şef al oraşului în cel mai scurt timp se vor efectua lucrări ample în baza de recreere, o primă etapă fiind derulată cu ajutorul ISU Suceava care va pune la dispoziţie câteva bărci pentru curăţirea iazurilor din zonă de deşeurile plutitoare iar la iarnă acestea vor fi desecate şi curăţate în totalitate.

Ion Lungu a mai adăugat că angajaţii care se fac vinovaţi de dezinformare nu vor scăpa de sancţiuni şi a promis totodată locuitorilor că până la sfârşitul lunii mai Zona de agrement dinspre Ipoteşti va avea cu totul altă imagine.


Intră acum și în grupul de