Si tu il poti ajuta pe micul poet imobilizat intr-un carucior cu rotile!


Intră acum și în grupul de

IMG_0100Comunicat de presă

Motto: “Credeti in puterile voastre, sperati la mai mult decat puteti deja si nu deznadajduiti niciodata, rugati-va bunului Dumnezeu si mereu veti fi invingatori!”, acesta este mesajul unui copil imobilizat intr-un carucior cu rotile.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava și Serviciul Echipe Mobile din cadrul aceleiași instituții, mulțumesc tuturor instituțiilor publice, ONG-urilor și persoanelor fizice care s-au implicat vineri, 17 mai 2013, în strângerea de fonduri pentru micuțul Sebastian Remus Crăciun din Câmpulung Moldovenesc, acțiune care a avut loc în cadrul Shopping City Suceava, la City Gallery.

Cu această ocazie a avut loc a treia lansare de carte a tânărului autor, ocazie cu care s-au strâns 1.660 lei prin vânzarea cărții „Freamăt de speranță…”

Televiziunea Intermedia Suceava a oferit mamei micului poet aproximativ 2.000 lei stransi  ca urmare a promovarii cartii.

Reamintim că  Sebastian are nevoie de cel puțin trei intervenții chirurgicale, care se vor face la Chișinău. Banii pentru prima operație au fost strânși la prima lansare de carte, din data de 23 aprilie 2013, desfăşurată în incinta Hotelului Zimbru din Câmpulung. Pentru următoarea operație a început deja strângerea de fonduri cu prilejul lansării cărții la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava în data de 15 mai 2013 și vineri 17 mai, la Shopping City Suceava.

Aceste actiuni au fost sprijinite de Televiziunea Intermedia Suceava, Asociația Kontrast-E Suceava,Baumax Suceava, Shopping City Suceava si  3D Cafe Suceava care a oferit invitații gratuite la film tuturor celor care au cumpărat cartea lui Seby.

IMG_0092Multumim Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Colegiului Tehnic ,,Samuil Isopescu”  Suceava si d-nei prof. Genoveva Siminel, clasei a V-a de la Colegiul Național ,,Petru Rareș” Suceava si d-nei diriginte prof. Gabriela Ilisei, Scolii gimnaziale Stulpicani, fam. Troase Nicolae si Mirela, manageri Aquarius Câmpulung Moldovenesc,  Hotelului Zimbru din Campulung Moldovenesc – domnisoarei Dorina Ulian, precum si colegilor din cadrul DGASPC Suceava care au sustinut aceasta activitate.

Pentru cei care vor să susţină cauza lui Sebi, vă punem la dispoziţie numerele de cont deschise pe numele părinţilor acestuia: RO44BPOS34103564828RON01, titular Cont Banc Post Crăciun Constantin Eugen şi RO 78 RZBR 0000 0600 1263 1105, titular Cont Raiffeisen Crăciun Ancuţa Iuliana.

Dan Ionuţ Adomniţei, director executiv în cadrul DGASPC Suceava

 

 


Intră acum și în grupul de