Absolventii care au promovat BAC-ul se pregatesc pentru admiterea la facultate


Intră acum și în grupul de

USV Simpozion

Absolvenţii de liceu care se consideră mulţumiţi de notele pe care le-au obţinut după susţinerea examenului de Bacalaureat 2013  se pot gândi deja la admiterea în învăţământul superior.

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava va da startul admiterii 2013, odată cu înscrierile programate a se face din data de 15 iulie.

Conform Calendarului de Admitere postat pe site-ul Universităţii din Suceava, pentru sesiunea din vară, în perioada 15-23 iulie (exceptând zilele de sâmbătă şi duminică) se vor face înscrieri la următoarele facultăţi: FIA, FIESC, FIM, FIG, FLSC, FS, FSEAP şi FSE. În perioada 15-25 iulie 2013, se vor face înscrieri la FEFS şi FEFS/DSDU.

Absolvenţii care nu vor prinde un loc la sesiunea din vară, sau care doresc efectiv să participe la Admiterea 2013, sesiune din toamnă, se pot înscrie începând din data de 5 septembrie.

Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava a pus la dispoziţia candidaţilor, pentru anul universitar 2013-2014, 1.010 locuri la buget şi 1.400 de locuri la cu taxă, pentru Licenţă/zi. Detalii suplimentare se pot obţine accesând usv.ro


Intră acum și în grupul de