Peste 1.300 de contestatii la Suceava, dupa prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2013


Intră acum și în grupul de

examen scrisNemulţumiţi de rezultatele pe care le-au obţinut după prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2013, elevii suceveni au depus un număr de 1.349 de contestaţii, se arată într-un comunicat de presă remis din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Potrivit sursei citate, cele mai multe contestaţii au fost depuse la Limba şi literatura română, 527 la număr, respectiv 159 la Matematică TEHN, 131 la Geografie, 118 la Anatomie, 101 la Matematică (Mate-Info), 118 la Anatomie şi fiziologie umană, genetică şi ecologie umană, 104 la Istorie, 95 la Biologie vegetală şi animală, 32 la Informatică şi 25 la Matematică ST-NAT.

Cele mai puţine contestaţii au fost depuse la: Sociologie, Economie, Chimie, Filosofie, Fizică, Logică şi Matematică PED.

Nu a fost depusă nicio contestaţie la următoarele discipline: Limba şi literatura ucraineană, Matematică PED, Chimie organică TEH Nivel I/II şi Psihologie.

Reamintim că, rezultatele primei sesiuni de Bacalaureat 2013, înainte de contestaţii, arată că procentul de promovabilitate pentru judeţul Suceava este de 64,48%.

Evaluarea lucrărilor cu note contestate este programată a avea loc în perioada  9-11 iulie, în centre regionale de contestații stabilite de către M.E.N., iar afişarea rezultatelor finale se va face în ziua de 12 iulie.


Intră acum și în grupul de