Maria Grapini vrea ca pensiunile, saloanele de frumusete si service-urile auto sa plateasca impozit forfetar de la 1 octombrie


Intră acum și în grupul de

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, vrea ca impozitul forfetar să se aplice de la 1 octombrie 2013, pentru că astfel agenţii economici ar dispune de un trimestru din acest an pentru a se obişnui cu noile proceduri de lucru, potrivit dcnews.ro.Maria_Grapini

‘Eu solicit ca impozitul forfetar să se aplice de la 1 octombrie a.c., pentru a le da agenţilor economici posibilitatea de a se obişnui, în ultimul trimestru al anului, cu noile proceduri fiscale. De asemenea, până în octombrie ar trebui să putem să oferim mediului de afaceri cadrul legal în care vor opera agenţii economici în 2014′, a afirmat luni Maria Grapini, cu ocazia prezentării raportului de activitatea la şase luni de mandat (ianuarie – iulie 2013).

 

Aceasta a precizat, totodată, că a cerut, la rectificarea bugetară din luna august, majorarea bugetului pentru proiecte al Autorităţii Naţionale pentru Turism, dar nu crede ca o să obţină integral majorarea solicitată.

 

În legătură cu raportul de activitate pe ultimele şase luni, ministrul delegat pentru IMM-uri, a menţionat că ar fi dorit ca instituţia pe care o reprezintă să fi făcut mai mult pentru agenţii economici. ‘Însă sper să reuşim acest lucru după reorganizarea echipei de lucru, proces care se va finaliza în 15 zile’, a subliniat Maria Grapini.

 


Intră acum și în grupul de