873 de candidati asteptati sa participe la examenul de titularizare organizat la Suceava


Intră acum și în grupul de

examen scris

Examenul national de titularizare, va avea are loc marţi, 30 iulie, iar în judeţul Suceava va fi organizat în două centre de concurs. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean Şcolar (IŞJ) Suceava, insp. Laura Hacman, la proba scrisa sunt asteptati sa participe 873 de candidati, la diferite discipline, dintre care: 122 invatatori, 110 limba si literatura romana, 96 educatie fizica, 83 educatoare, 76 limba engleza, 37 matematica, 33 psihopedagogie speciala.

În primul centru – Colegiul Alexandru Ioan Cuza, Suceava, un număr de 559 candidati vor susţine examen la 14 discipline, în timp ce în al doilea centru- Colegiul Petru Musat Suceava, 314 candidati, vor susţine examen la 35 discipline.

Hacman mai precizează că  evaluarea lucrarilor se va realiza in 11 centre regionale de evaluare, iar rezultatele vor fi afisate, luni, 5 august.

Conform calendarului de desfasurare a examenului contestatiile vor fi depuse la sediul  ISJ in zilele de 5 si 6 august, iar rezultatele finale vor fi afisate in 8 august.

Pe 9 august va avea loc, in sedinta publica, etapa I de repartizare  a candidatilor pe posturile vacante cu o viabilitate mai mare de 4 ani, pentru o perioada nedeterminata (133 de posturi), mai arată purtătorul de cuvânt al IŞJ Suceava.


Intră acum și în grupul de