20 de elevi si studenti suceveni au participat la o tabara de socializare si creatie, la Mamaia


Intră acum și în grupul de

EUR1Asociaţia „EUROACTIV” Suceava a organizat în perioada 12 – 19 august 2013, o tabără de socializare şi creaţie în staţiunea Mamaia, destinată unui grup de 20 de elevi şi studenţi talentaţi din judeţul Suceava, informează într-un comunicat de presă, organizatorii deplasării.

Potrivit sursei citate, participanţii taberei au avut prilejul să beneficieze de intrări la Aqua Magic, Delfinariu şi Păsări Exotice din Mamaia – Constanţa, dar să se plimbe și cu telegondola.

“Cei 20 de elevi și studenți, membri EUROACTIV s-au bucurat de zilele însorite şi de apa caldă a litoralului Mării Negre. Dorim să mulţumim sponsorilor şi colaboratorilor care au făcut posibilă organizarea acestei tabere, îndeosebi doamnei Rodica Mandiuc de la Consiliul Judeţean Suceava, domnului Gheorghe Boca de la S.C. GEOROM Suceava, care au finanţat activitatea << Universitatea Rural-Europeană >> , S.C. Betty Ice din Suceava care a asigurat îngheţată, S.C. Bucovina S.A., Regia Autonomă de Transport în comun – Constanţa care ne-a asigurat accesul la transportul în comun zi de zi, Universitatea Ovidius din Constanţa care ne-a găzduit cu cazarea contracost pentru organizarea taberei, S.C. Aqualand – Constanţa ce ne-a permis accesul gratuit în parcul Aqua Magic din Mamaia, Carrefour – Constanţa – care a sprijinit cu dulciuri şi sucuri pentru drumul spre casă a grupului de elevi şi studenţi, AUCHAN Suceava care a sprijinit cu sandwichuri şi dulciuri pentru drumul copiilor spre tabără şi S.C. RIO Bucovina S.A. Bucureşti care a asigurat sucuri pe întreaga perioadă a taberei”, transmit organizatorii.

EUR2În document se mai arată că elevii care au beneficiat de această tabără şi-au suportat cheltuielile de masă, cazare şi transport, în cadrul unui proiect derulat în parteneriat cu Universitatea „OVIDIUS” din Constanţa.

Costurile totale s-au ridicat la suma de 7758.94 lei. Tabăra a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc, preşedintele Asociaţiei EUROACTIV şi de voluntarii Florin Burlacu, Adrian Timoftioaia şi Luca Răscol.


Intră acum și în grupul de