Acasă Social Un barbat, dat dispărut de o săptămână, este cautat de Politia Suceava

Un barbat, dat dispărut de o săptămână, este cautat de Politia Suceava


Intră acum și în grupul de

Poliţia Suceava a cerut, sâmbătă, sprijin pentru depistarea unui bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna ieşeană Tomeşti, care a plecat în 17 august din Câmpulung Moldovenesc spre Cluj Napoca, dar nu a mai putut fi contactat după ce a vorbit la telefone în seara aceleiaşi zile cu mama sa.

persoana disparuta Ciornohuz



Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în prezent sunt efectuate acţiuni pentru identificarea lui Dan Dumitru Ciornohuz, în vârstă de 50 de ani, din comuna Tomeşti-Iaşi, care în 17 august a plecat din municipiul Cîmpulung Moldovenesc în direcția municipiului Cluj Napoca. În seara aceleași zile şi-a contactat telefonic mama spunându-i că este cazat într-un hotel din Cluj Napoca.

Bărbatul merge cu o motocicletă Honda cu număr de înmatriculare SV-90-CET, de culoare neagră cu dungi portocalii în partea din faţă, respectiv pe partea din spatele motocicletei și zonele laterale. În spatele motocicletei, pe părțile laterale, avea atașate două genți stil caburi, de culoare roșie iar, în lateral, față dreapta, avea atașat un sac de fâș în care avea un cort de campare și haine personale.

La data plecării din municipiul Cîmpulung Moldovenesc, era îmbrăcat cu o geacă neagră din piele, cu multe buzunare, pantaloni din fâș culoare închisă, era încălțat cu bocanci de culoare neagră, din piele, cu șnur. Pe cap purta o cască de motociclist, în culorile gri și negru.

Bărbatul are 1,78 metri înălţime, 85 kilograme, păr șaten, cărunt, ochi căprui, nu prezintă pe corp tatuaje, cicatrici sau alte semne particulare.

Poliţia solicită persoanelor ce deţin date cu privire la această persoană să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau prin 112.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version