Acasă Social Vezi daca PSD Suceava va avea candidat pe loc eligibil la europarlamentare...

Vezi daca PSD Suceava va avea candidat pe loc eligibil la europarlamentare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PSD îşi doreşte o campanie electorală pentru alegerile europarlamentare corectă, fără atacuri, în care să se explice electoratului că au fost luate măsurile corecte. Declaraţia a fost făcută joi de preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, care a ţinut să sublinieze, într-o conferinţă de presă: „Cel puţin noi, din PSD, vrem o competiţie corectă, făra a ataca, înjura sau a face tot felul de intrări în tranşee sau să băgam cherosen. Mergem pe o politică diferită, constructivă, prin care să convingem oamenii că am luat deciziile corecte”.



Întrebat dacă există riscul ca PNL şi PSD „să-şi scoată ochii” în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, în condiţiile în care cele două formaţiuni candidează separat, Nechifor şi-a exprimat încrederea că o asemenea situaţie nu va exista. „Sper să nu ne scoatem ochii. Altfel, ce câştigăm? Doar să rămânem cu ochii scoşi”, a spus liderul PSD Suceava, evitând să spună dacă PSD Suceava va avea un candidat pe lista partidului pentru Parlamentul European pe un loc eligibil.

Nechifor a fost europarlamentar ales în urma primelor alegeri pentru PE organizate în România în anul 2007, fiind primul sucevean în Parlamentul European. El s-a clasat atunci pe un loc eligibil pe lista PSD după ce a câştigat concursul organizat în TSD pentru ocuparea locului tinerilor social-democraţi de pe lista pentru PE. Nechifor a fost ales în anul 2008 deputat de Fălticeni, iar în vara anului 2012 a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version