Angajatii EGGER ofera 3.000 de euro copiilor cu nevoi speciale


Intră acum și în grupul de

Fabrica EGGER din Rădăuţi a organizat sâmbătă, 12 octombrie 2013, pe stadionul oraşului, o cursă de semifond pentru copiii cu nevoi speciale.  Potrivit unui comunicat de presă al companiei, 60 de angajaţi au luat startul pentru o cauză nobilă şi au alergat în total 628 de km. Suma totală strânsă de participanţi este de 3.140 de euro, bani ce vor fi viraţi în contul beneficiarilor. La acest eveniment au fost prezenti și reprezentanți ai școlii speciale “Sf. Stelian“, care au mulțumit în mod deosebit angajaților EGGER pentru devotamentul lor și implicarea într-o cauză nobilă.

Egger is running (2)

Angajații EGGER se implică în sprijinirea cauzelor nobile, iar acest proiect este un exemplu. Sunt bucuros că împreună cu colegii și prin practicarea sportului putem oferi sprijin financiar copiilor cu nevoi speciale. Mulțumim tuturor pentru participare”, afirmă Ioan Banciu, director technic al fabricii EGGER din Rădăuţi.

Proiectul “EGGER is running” este implementat de către departamentul de Resurse Umane. Prin proiectele destinate personalului, compania are în vedere și contribuția inviduală a angajaților pentru sprijinirea comunității din care fac parte.

Aflat deja la treia ediție, acest program demonstrează că implicarea colegilor noștri are rezultate concrete prin prisma scopului final al proiectului EGGER is Running. Având în vedere și suma colectată în acest an, angajații noștri au strâns până acum 9.000 de EUR; bani donați în scopuri caritabile”, precizează Daniela Ungureanu, manager Resurse Umane al companiei EGGER.

Egger is running

Organizatorii au oferit diplome tuturor participanţilor, precum şi diplome speciale pentru “Cel mai mai lung traseu parcurs“ (25 km), dar și pentru perseverența și ambiția de care au dat dovadă colegii pentru a alerga 20, respectiv 16 km.

În edițiile precedente, angajaţii companiei au strâns 2.000 de euro pentru copii de la orfelinatul “Universul Copiilor”, respectiv 4.000 de euro pentru Azilul de Bătrâni din Rădăuți.

 “EGGER is Running” promovează cooperarea şi spiritul de echipă între angajaţi, împreună cu exerciţii de sănătate şi totodată, colectarea de bani pentru o cauză nobilă. Desfăşurat într-o zi de toamnă, evenimentul a îmbinat atmosfera plăcută cu interesul pentru sănătate al participanţilor şi solidaritatea faţă de comunitate.

Egger is running (1)


Intră acum și în grupul de