Un elev sucevean a obtinul locul II la Concursul national de matematica si fizica “Vranceanu-Procopiu”, de la Bacau


Intră acum și în grupul de

Lucian BicsiElevul Lucian Bicsi care învaţă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” din Suceava, a obţinut locul II, la Concursul naţional de matematică şi fizică “Vrânceanu-Procopiu”, desfăşurat în perioada 15-17 noiembrie 2013, la Bacău, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii ISJ Suceava.

Potrivit sursei citate, la acest concurs renumit pe plan naţional au participat cei mai buni 4 elevi de liceu la fizică şi matematică din fiecare judeţ din ţară. Elevii au avut de rezolvat două probleme de matematică şi două probleme de fizică cu grad de dificultate sporit.

“Elevul Lucian Bicsi din clasa a XI-a de la Colegiul Naţional << Ştefan cel Mare >>  Suceava a obţinut locul II pe ţară şi a fost pregătit la matematică de domnul director, prof. Dan Popescu, iar la fizică, de domnul prof. Costan Costică. Lotul judeţului Suceava a fost însoţit de domnul prof. Sorin Golda, de la Colegiul Naţional << Ştefan cel Mare >>  Suceava şi de domnul prof. Dumitru Constantin, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de