S-au aprins luminile de Craciun la sediul Organizatiei Municipale Suceava a PDL

De Ziua Bucovinei, la sediul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, de pe strada Aleea Trandafirilor, a avut loc aprinderea luminilor de Crăciun. La eveniment au participat liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, liderul organizaţiei judeţene Suceava, senatorul Gheorghe Flutur şi deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, cărora li s-au alăturat numeroşi membri şi simpatizanţi ai filialei sucevene a formaţiunii politice.

Într-o atmosferă familială, democrat-liberalii suceveni au asistat la aprinderea luminilor din bradul de Crăciun, din curtea sediului Organizaţiei Municipale, după care au ascultat un concert de colinde şi cântece din Bucovina, susţinut de tineri artişti populari din întreg judeţul, printre care Andreea Chisăliţă şi Valentin Bertea.

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava PDL, deputatul Ioan Balan a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au fost alături de el la acest eveniment, precizând că „închidem o zi importantă pentru suceveni, şi anume Ziua Bucovinei. Ne bucurăm de două ori. O dată pentru că e Ziua Bucovinei, şi o dată ne bucurăm cu cei mici la aprinderea luminilor de Crăciun. Şi de ce nu, ne bucurăm şi de vocile acestea minunate care ne încântă cu colinde şi cântece din Bucovina. La Mulţi ani Bucovina! La Mulţi Ani Suceava!”. El a amintit că aprinderea luminilor de Crăciun de la sediul PDL Suceava este primul eveniment din seria celor care vor fi organizate de democrat liberali în perioada sărbătorilor de iarnă. Ioan Balan a spus că pe data de 5 noiembrie a.c. va fi organizat un concert de colinde în cartierul Burdujeni, şi vor fi acordate premii şi cadouri celor mici, iar pe 6 noiembrie, tot la sediul PDL Suceava, de pe Aleea Trandafirilor, copii vor primi cadouri de Moş Nicolae.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a subliniat că evenimentul de la sediul organizaţiei municipale a fost organizat şi pentru a marca Ziua Bucovinei. Gheorghe Flutur a apreciat în mod special spectacolul susţinut de tinerii artişti populari suceveni. „Aceşti copii, perle ale Bucovinei, ne cântă şi ne încântă. Au venit să ne colinde, să ne cânte melodii despre Bucovina, şi ce poate fi mai frumos decât să stai la poala bradului să vorbeşti, să omagiezi şi să aplauzi Bucovina. La Mulţi Ani Bucovina! La Mulţi Ani Suceava! La Mulţi Ani români!”, a spus Flutur. Prezentă alături de ceilalţi membri ai PDL la aprinderea luminilor de Crăciun, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a ţinut să sublinieze că Ziua Bucovinei este cel mai potrivit moment „să ne gândim la ţinutul nostru, la frumuseţea acestui rai, la ceea ce poate avea bucovineanul mai frumos în suflet şi în minte”. „Gândul nostru este la întreaga Bucovină, şi la românii din Bucovina din partea de Nord, şi la toţi cei care astăzi simţim mai mult ca niciodată că suntem bucovineni”, a spus Ardeleanu.

Toţi cei care au luat parte, joi, la evenimentul de la sediul PDL Suceava au fost serviţi cu ceai, vin fiert şi cozonac, iar cei mici au primit câte o ciocolată.

sediul PDL Suceava lumini Craciun

flutur, ardeleanu, balan la sediul PDL Suceava

balan si flutur la sediul PDL

flutur, ardeleanu, balan la bradul de carciun

sediul PDL Suceava lumini Craciun 2