„Si tu poti fi Mos Craciun” pentru copiii cu dizabilitati din Campulung si Gura Humorului! Detalii aici


Intră acum și în grupul de

si tu poti fi mos craciunPână în data de 15 decembrie, la Câmpulung Moldovenesc, se desfășoară Campania ”Și tu poți fi Moș Crăciun”, organizată de cabinetul parlamentar al deputatului PNL de Suceava, Iulian – Radu Surugiu, împreună cu Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc și micul poet Sebastian Remus Crăciun.

Potrivit parlamentarului liberal, scopul acestei campanii, care a debutat la 1 decembrie, este de a aduce un zâmbet copiiilor cu dizabilitați din Câmpulung Moldovenesc. “Cei care doresc să se alăture acestei campanii sunt aşteptaţi la Cabinetul Parlamentar din Calea Bucovinei, Nr. 10, deschis de luni până vineri, între orele 10:00-16:00, unde pot aduce o carte, o jucărie, haine sau dulciuri pentru acești copii. Moș Crăciunse se va întâlni cu ei, duminică, 15 decembrie 2013, la Restaurantul Salon Medieval”, arată Surugiu într-un comunicat de presă.

si tu poti fi mos craciun (1)El mai precizează că aceeași campanie a fost lansată în data de 5 decembrie, în orașul Gura Humorului. “Cu ajutorul Primăriei din Gura Humorului, obiectele pot fi donate în Casa lui Moș Crăciun, din fața Muzeului Obiceiurilor Populare din Bucovina, pâna în data de 18 decembrie 201, de luni până vineri, intre orele 12:00-15:00. Cadourile vor ajunge acasă la  peste 35 de copii cu dizabilități din orasul Gura Humorului”, a spus deputatul liberal, arătând că s-au strâns până acum jucării, dulciuri, cărți, caiete, fructe, haine și alimente care vor ajunge atât la copiii cu dizabilități cât și la familiile nevoiașe.

”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care participă la această campanie de binefacere. Implicarea reprezintă un prim pas către responsabilitate socială, iar acțiunea pe care am demarat-o are ca scop și conștientizarea acestor probleme și înțelegerea lor de către cei din jur. Sunt un promotor al drepturilor omului și preocupat de soarta persoanelor vulnerabile, de aceea consider că măsurile anti-discriminare ar trebui să fie din ce în ce mai promovate”, a declarat deputatul Radu Surugiu.

si tu poti fi mos craciun (2)


Intră acum și în grupul de