Femeile din PNL Suceava s-au alaturat campaniei „De Craciun, daruind vei dobandi!”


Intră acum și în grupul de

Organizația Județeană Suceava a Femeilor Liberale, împreună cu Organizația Municipală Suceava a Femeilor Liberale, s-au alăturat campaniei „De Crăciun, dăruind vei dobândi!” printr-o donație ce a constat în cărți de citit, cărți de colorat, caiete, pixuri, creioane colorate, puzzle-uri și jocuri cum ar fi “Matematica distractivă” sau “Nu te supăra frate”.

 Potrivit unei informări transmisă de PNL Suceava, acțiunea femeilor liberale face parte din seria de activităţi desfășurate, anual, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, fiind vorba atât de acțiuni cu scop caritabil, cât și de manifestări specifice acestei perioade din an.

“Mă bucur că în acest an am avut onoarea să sprijinim acțiunea cu scop caritabil <<De Crăciun, dăruind vei dobândi!>>. De altfel, noi, femeile liberale, desfășurăm activități caritabile în mod constant, nu doar de sărbători, și credem că astfel de acțiuni trebuie să reprezinte o normalitate în calendarul acțiunilor oricărui partid politic”, a declarat preşedintele OFL PNL Suceava, Cristina Teodorovici.

Cristina Teodorovici


Intră acum și în grupul de