Copiii si tinerii aflati in sistemul de protectie din Falticeni au primit cadouri de la Mos Nicolae venit tocmai din Austria


Intră acum și în grupul de

Anul acesta copiii si tinerii din cadrul Serviciilor Multifunctionale pentru copilul aflat in dificultate Falticeni s-au bucurat de un Mos extrem de generos, informeaza intr-un comunicat de presa, reprezentantii DGASPC Suceava.

Potrivit sursei citate, Mos Nicolae a venit din Austria in persoana doamnei doctor pediatru, Elisabeth Raperger, care le-a oferit copiilor, cu generozitate, pe langa dulciuri si fructe, si traditionala nuielusa, hainute, cizme si tot ce si-au dorit.

Bucuria copiiilor a fost extrem de mare cand Mos Nicolaie i-a invitat la pizza si la suc, luandu-si astfel la revedere de la ei si promitandu-le ca va veni si la anul, cu conditia sa fie cuminti.

Data de 15 decembrie i-a prins pe copiii si tinerii din cadrul Serviciilor Multifunctionale pentru copilul aflat in dificultate Falticeni, in febra pregatirilor. Acestia au prezentat un spectacol de colinde cu iz de cozonac si aroma de scortisoara, special pentru Mos Craciun care, infrigurat, a sosit tot din Austria prin ambasadorii sai – membrii  Fundatiei Greenzen si membrii de la Crucea Rosie austriaca, care de aproape 14 ani vin si aduc copiilor daruri, oferite si in acest an cu aceeasi generozitate.

In document se arata ca, alaturi de sponsori, copii si personal, la serbarea de Craciun a participat si directorul general al DGASPC Suceava, Dan Ionut Adomnitei.

Pentru generozitatea oferita de sponsori, copiii din cadrul Serviciilor Multifunctionale pentru copilul aflat in dificultate, au raspuns si ei cu aceeasi deschidere, daruind lucruri facute de ei, realizate cu ajutorul si sub indrumarea d-nei psiholog Ilinca Iona Rusu, in cadrul unui proiect intitulat „Bradutul fermecat”. Copiii au realizat felicitari, masti, icoane pe sticla, decoratii de Craciun, pe care le-au daruit. Activitatea le-a pus la incercare creativitatea si imaginatia.

“Implicarea copiilor si a tinerilor din cadrul Serviciilor Multifuctionale pentru copilul aflat in dificultate este totala. Acestia se pregatesc sa participe in data de 21 decembrie 2013 la un spectacol de colinde gazduit de Iulius Mall Suceava. Va dorim din partea copiilor din sistemul de protectie: SARBATORI LUMINOASE, ARMONIE SI BELSUG! La multi ani!”, mai transmit reprezentanţii instituţiei sucevene.


Intră acum și în grupul de