Vacanta de iarna prelungita pentru elevii mai multor scoli din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Mai multe şcoli din localităţile sucevene Ulma, Izvoarele Sucevei, Baineţ, Milişăuţi, precum şi Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuţi au solicitat prelungirea vacanţei cu una până la trei zile, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava a aprobat cu condiţia ca unităţile şcolare respective să recupereze cursurile până la sfârşitul primului semestru al anului.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, Laura Hacman, la Milişăuţi şi la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, elevii au prelungită vacanţa cu o zi, la Ulma şi Baineţ cu două zile, iar la Izvoarele Sucevei trei zile.

Laura Hacman

 Hacman a spus că elevii Liceului Tehnic Special Bivolărie vor începe cursurile de săptămâna viitoare şi au program de recuperare în vacanţa intersemestrială.

 Ea a precizat că solicitările unităţilor şcolare de prelungire a vacanţei de iarnă sunt motivate de faptul că s-a dorit să fie oferită posibilitatea unor elevi ai acestor şcoli să sărbătorească Crăciunul pe stil vechi sau Boboteaza în familie.


Intră acum și în grupul de