Paleta generoasa de locuri de munca pentru somerii care cauta un job in Uniunea Europeana


Intră acum și în grupul de

Sucevenii şomeri care doresc să plece la muncă în străinătate pot opta pentru unul din job-urile semnalate de ANOFM, în una din ţările Uniunii Europene.

Potrivit sursei citate, la acest moment există disponibile 124 de locuri de muncă pentru Germania, 5 pentru Marea Britanie, 100 pentru Danemarca, 65 pentru Irlanda, 20 pentru Olanda, 46 pentru Franţa, 21 pentru Austria şi 3 pentru Ungaria.

Targ de joburi CCISVjpg

Pentru Germania există locuri de muncă valabile pentru calificările – educatoare, asistent medical, electrician, îngrijitor bătrâni, bucătar, barman ş.a. Pentru Marea Britanie, cele 5 job-uri se adreseză – analiştilor financiari şi IT-iştilor. În Danemarca, toate cele 100 de posturi sunt valabile pentru – lucrătorii în agricultură – culegători de mazăre. Irlanda –  psihiatri, doctori oftalmologi, asistente medicale, tranşatori carne. Olanda – 20 de posturi pentru calificarea măcelar. Franţa – locuri de muncă pentru calificarea – medic anestezist, kinetoterapeut, medic generalist, medic Secţia Urgenţe, oftalmolog, diabetolog, medic geriatrie, ginecolog obstetrician, logoped, sudor, sticlar, instalator, dulgher, electrician ş.a. În Ungaria, cele 3 posturi se adresează şomerilor care au calificarea – inginer mecanic.

Precizăm că potenţialii angajaţi trebuie să cunoască limba ţarii spre care vor pleca.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, la numărul de telefon 0230/523.279, int.104


Intră acum și în grupul de