Acasă Social 871 de elevi suceveni nu s-au prezentat la cea de-a doua proba...

871 de elevi suceveni nu s-au prezentat la cea de-a doua proba a simularii examenului de bacalaureat


Intră acum și în grupul de

6572 de elevi de clasa a XI-a din cei 7016 înscrişi, respectiv 5553 de elevi de clasa a XII-a din cei 5980 înscrişi s-au prezentat, miercuri, la cea de-a doua probă scrisă a simulării examenului de bacalaureat, proba obligatorie a profilului,  se arată în statistica transmisă de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Potrivit sursei citate, dintre elevii de clasa a XI-a, un număr de 5021 au susţinut testarea la matematică, iar 1551 la istorie. În ce priveşte elevii de clasa a XII-a, 4298 au fost testaţi la matematică, iar 1255 la istorie.



simulare BAC

Aproape 600 de elevi suceveni au fost  absenţi la prima proba a simularii examenului de bacalaureat, care a avut loc luni.

În data de 7 martie va avea loc simularea probei scrise la alegere a profilului şi specializării iar rezultatele simulării examenului de bacalaureat vor fi anunţate pe 14 martie.

Disciplinele la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional pentru elevii clasei a XI-a în anul şcolar 2013-2014 sunt: Limba şi literatura română, Limba şi literatura maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale), Matematică şi Istorie.

În cazul elevilor clasei a XII-a, disciplinele sunt: Limba şi literatura română, Limba şi literatura maternă, Matematică, Istorie, Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Logică, Argumentare şi comunicare, Psihologie, Economie, Sociologie, Filosofie.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version