Acasă Social O noua sansa de angajare pentru persoanele aflate in cautarea unui loc...

O noua sansa de angajare pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, in aprilie, la Suceava


Intră acum și în grupul de

someri tineri

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă că în data de 25 aprilie 2014, la Suceava, va fi organizată Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment destinat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.



Precizăm că în municipiul reşedinţă de judeţ, acţiunea va fi organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Reamintim că vineri, 21 martie, începînd cu ora 10.00, la Shopping City Suceava va avea loc o bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţii de studii superioare din promoţia 2013, care se află în şomaj.

La acest moment, în evidenţele instituţiei sucevene figurează înscrişi 122 de tineri absolvenţi de facultate, în majoritate de la Universitatea „Ştefan cel Mare”. Ei ar putea fi printre primii beneficiari ai legii stagiaturii. Legea va intra în vigoare pe 12 martie. În baza actului normativ, absolvenţii de facultate vor debuta în profesie cu 6 luni de stagiu plătit. Agenţii economici vor primi o subvenţie de 750 de lei pentru fiecare absolvent angajat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version